Technicolor ST-546i v6 (ADSL)

Veiledning Technicolor ST-546i v6 ADSL-modem

Technicolor ST-546i  er et ADSL bridgemodem. Modemet kan også være merket Thomson, Lucent eller Alcatel. Dette modemet har blitt brukt siden sommeren 2009.
OBS: Våre ST-546i modem blir ikke levert med aktivert router. Utstyr du kobler i modemet vil derfor ligge rett ut mot internett og ikke være beskyttet av brannmur. Vi anbefaler derfor at du oppgraderer til en av våre multimodem. Ta kontakt for å få ordnet dette.

Hvordan kobler jeg til modemet?

Svar: Last ned fullstendig tilkoblingsveiledning her (PDF)

Hvilke lys skal lyse på modemet?

Svar:  PWR skal lyse grønt. Dersom dette ikke lyser må du sjekke at strømkabelen er koblet i, og at bryteren bak står på “ON”
DSL skal lyse grønt. Dersom denne ikke lyser må du undersøke at DSL-kabelen står ordentlig koblet til.  INTERNET skal lyse grønt.

Jeg ønsker å gjøre endringer på routeren

Svar: Siden dette er et bridgemodem uten routerfunksjon aktivert er alle endringer som blir gjort på brukers ansvar. Feil eller problemer som oppstår som følge av endringer på dette modemet er ikke dekket av support fra Hesbynett. Modemet har en ip på 192.168.0.1, brukernavn er admin og passord er 1234.

Hvordan gjenoppretter jeg fabrikkinnstillinger på modemet?

Svar:  Bak på modemet er det en liten knapp merket “RESET”. Bruk en binders til å trykke inn denne knappen og hold den inne i 20 sekunder. Vent ca tre minutter så skal modemet være konfigurert slik det var når du fikk det fra oss.