Fiber løsning til bedrifter fra Hesbynett

Hesbynett kan nå levere lynrask internett gjennom fiber til din bedrift. Vi tilpasser og skreddersyr løsninger tilpasset bedriftens behov. I tillegg til dette vil du få teknisk service, effektiv prosess og viktigst av alt; et svært godt produkt som du kan stole på.

Totalløsningen fra Hesbynett betyr at du kan få alt samlet på ett og samme sted. Alt fra internettlinje inn, til WIFI, Office 365, support og mye mer.

Alle våre små bedrifts løsninger inkluderer en brannmur fra Cisco Meraki Go eller Ubiquiti sin Unifi serie, som gir svært gode mulighet for integrering mot trådløst nett internt. For større bedrifter bruker vi Cisco Meraki

Alt samlet hos samme leverandør

Vi sørger for en svært brukervennlig løsning der du ikke må gjennom mye arbeid om du eksempelvis skal bytte utstyr. Velger du fiber fra Hesbynett får du både VPN og tilgangskontroll fra samme leverandør som du får linjen fra – Alt samlet på samme sted!

Vi har tilgang på de to viktigste infrastrukturleverandørene regionalt og kan med dette levere tilnærmet hvor som helst.

For bedrifter flest har vi også en skybasert brannmur som vi kan tilby.

Konkurransedyktige priser
Kontakt oss for tilbudVi følger markedspris og i praksis betyr dette at du som kunde får mye bedre service, for en konkurransedyktig pris. Dette er det få som kan slå oss på og vi anser dette som et stort konkurransefortrinn.Kontakt oss
Hastighet på linje
Hastighet på linjeVi leverer det din bedrift har behov for. Hesbynett kan levere helt opp til 10 GB og kan med andre ord levere til alt fra mindre kontorer til de største kontorbyggene.Kontakt oss
Wifi og kartlegging
Wifi og kartleggingHesbynett kan levere WIFI ut til hver enkelt bruker på lokasjonen. Vi kartlegger dekningen på bygget og sørger for at alle får god dekning. Det er flere hensyn å ta når man skal planlegge WIFI på et bygg. Omgivelser, kontorplasser, behov og bruk samt mye mer må kartlegges og gjennomgås. Vi i Hesbynett har bred erfaring med dette og sørger for at alle får en god løsning til sitt bruk.Kontakt oss
Sikker oppetid av WIFI
Sikker oppetid av WIFIVed å lage en ring-nettverksløsning, sørger vi for at det trådløse nettet holder seg oppe og stabilt selv om det skulle oppstå feil på en ruter eller lignende. Om det er flere bygg på plassen og noe ryker så vil nettet likevel fungere.Kontakt oss

Teknisk support

Som kunde av Hesbynett er det viktig for våre kunder å vite at de alltid får rask tilgang på kvalifisert hjelp gjennom vår support-løsning.

Hos oss prater du ikke med kundeservice, men med teknikere som kan faget sitt og som kan hjelpe deg umiddelbart. Dette er et stort pluss for alle våre kunder og sørger for at man slipper å vente eller bli satt over til andre avdelinger når man ringer for å få veiledning.

Vi reiser også ut til våre kunder og hjelper dem på lokasjon.

Du får altså en kontaktperson med teknisk kompetanse — Ikke bare et kundesenter.

Ofte kan nettverksforbindelser og behandling av dette være vanskelig å forstå for kvinnen og mannen i gata. Vi hjelper dere med det som ofte er vanskelig.

Skal du bytte til Hesbynett?

Vi har løsninger for å få overgangen til å skje sømløst.

Hos oss vet vi at en stor del av det å bytte internettleverandør på arbeidsplassen kulminerer ned til pris, enkelhet og kvalitet.

Pris og kvalitet er vi allerede svært solide på, men husk at vi også hjelper til med en effektiv overgang, med svært lite involvering av deg som kunde. Enkelt, trygt og kjapt.

Vi er aldri langt unna og skulle det dukke opp spørsmål får du tilgang på våre teknikere direkte.

Office 365 er alltid en del av vår totalløsning. Les mer om Microsoft Office 365

Terragraph – Ikke linje inn til bygget? Vi har løsningen!

Finnes det ikke fysisk fiberlinje inn i bygget ditt? Ikke noe problem.

Da kan vi forlenge fiber trådløst fra et nærpunkt med mulighet for flere GB! Altså mer enn nok for alle behov.

Dette kan være en mye rimeligere løsning enn å legge fiber og I tillegg en svært smart løsning og en fysisk linje er umulig.

Smarthjelpen
Smarthjelpen hjelper med sikkerhet, drift av pc og nettverksutstyr.

Smarthjelpen hjelper beboere i boligsammenslutninger og bedrifter med det meste. Vi kan tilby alt fra hjelp med PC, mobil, TV og nettverks tjenester.

Vi hjelper og med annet du har behov for.

Vi tilbyr blant annet disse tjenestene:

Drift av servere og nettverk
Wifi skybaserte løsninger
Office365
Nødstrøm og UPS
Sikkerhetspakken
Montere høyhastighets radiolinje
Legge fiber
Kabling av nettverk
Montering av 3 partsutstyr
Graving av fibergrøft
Fjerndrift av PC og nettverk på oppdrettsanlegg