Fiberløsning til bedrifter fra Hesbynett

Fiberløsning til bedrifter fra Hesbynett

Hesbynett kan nå levere lynrask internett gjennom fiber til din bedrift. Vi tilpasser og skreddersyr løsninger tilpasset bedriftens behov. I tillegg til dette vil du få teknisk service, effektiv prosess og viktigst av alt; et svært godt produkt som du kan stole på.

Totalløsningen fra Hesbynett betyr at du kan få alt samlet på ett og samme sted. Alt fra internettlinje inn, til WIFI, Office 365, support og mye mer.

 

Alt samlet hos samme leverandør

Vi sørger for en svært brukervennlig løsning der du ikke må gjennom mye arbeid om du eksempelvis skal bytte utstyr. Velger du fiber fra Hesbynett får du både VPN og tilgangskontroll fra samme leverandør som du får linjen fra – Alt samlet på samme sted! Vi har tilgang på de to viktigste infrastrukturleverandørene regionalt og kan med dette levere tilnærmet hvor som helst. For bedrifter flest har vi også en skybasert brannmur som vi kan tilby.

 

Perfekt for bedrifter med flere fysiske avdelinger

Om en bedrift har avdelinger flere steder i landet er Hesbynett sin løsning genial. Vår løsning med VPN fra lokasjon til lokasjon gir ende til ende-sikkerhet og gjør at løsningen fungerer svært godt for flere lokasjoner. Hos Hesbynett får du også muligheten til en Lan til lan-løsning. Dette gir tilnærmet samme funksjon, men med en annen teknisk løsning.

Vi lager en uthevet variant med denne teksten:

Hva er VPN? VPN er en kryptert forbindelse som betyr sikker linje og at man er beskyttet. Trafikk inn til bedriften er beskyttet og man er beskyttet mot hacking og andre digitale angrep.

 

Wifi og kartlegging

Hesbynett kan levere WIFI ut til hver enkelt bruker på lokasjonen. Vi kartlegger dekningen på bygget og sørger for at alle får god dekning. Det er flere hensyn å ta når man skal planlegge WIFI på et bygg. Omgivelser, kontorplasser, behov og bruk samt mye mer må kartlegges og gjennomgås. Vi i Hesbynett har bred erfaring med dette og sørger for at alle får en god løsning til sitt bruk.

 

Sikker oppetid av WIFI

Ved å lage en ring-nettverksløsning, sørger vi for at det trådløse nettet holder seg oppe og stabilt selv om det skulle oppstå feil på en ruter eller lignende. Om det er flere bygg på plassen og noe ryker så vil nettet likevel fungere.

 

Teknisk support

Som kunde av Hesbynett er det viktig for våre kunder å vite at de alltid får rask tilgang på kvalifisert hjelp gjennom vår support-løsning. Hos oss prater du ikke med kundeservice, men med teknikere som kan faget sitt og som kan hjelpe deg umiddelbart. Dette er et stort pluss for alle våre kunder og sørger for at man slipper å vente eller bli satt over til andre avdelinger når man ringer for å få veiledning.

Vi reiser også ut til våre kunder og hjelper dem på lokasjon.

Du får altså en kontaktperson med teknisk kompetanse — Ikke bare et kundesenter.

Ofte kan nettverksforbindelser og behandling av dette være vanskelig å forstå for kvinnen og mannen i gata. Vi hjelper dere med det som ofte er vanskelig.

 

Internett fra Hesbynett til konkurransedyktige priser

Vi følger markedspris og i praksis betyr dette at du som kunde får mye bedre service, for en konkurransedyktig pris. Dette er det få som kan slå oss på og vi anser dette som et stort konkurransefortrinn.

 

Hastighet på linje

Kort forklart: Vi leverer det din bedrift har behov for. Hesbynett kan levere helt opp til 10 GB og kan med andre ord levere til alt fra mindre kontorer til de største kontorbyggene.

 

SKAL DU BYTTE TIL HESBYNETT?

Vi har løsninger for å få overgangen til å skje sømløst.

Hos oss vet vi at en stor del av det å bytte internettleverandør på arbeidsplassen kulminerer ned til pris, enkelhet og kvalitet.

Pris og kvalitet er vi allerede svært solide på, men husk at vi også hjelper til med en effektiv overgang, med svært lite involvering av deg som kunde. Enkelt, trygt og kjapt.

Vi er aldri langt unna og skulle det dukke opp spørsmål får du tilgang på våre teknikere direkte.

 

Husk: Office 365 er alltid en del av vår totalløsning. Les mer om Microsoft Office 365 her

 

Terragraph – Ikke linje inn til bygget? Vi har løsningen!

Finnes det ikke fysisk fiberlinje inn i bygget ditt? Ikke noe problem.

Da kan vi forlenge fiber trådløst fra et nærpunkt med mulighet for flere GB! Altså mer enn nok for alle behov.

Dette kan være en mye rimeligere løsning enn å legge fiber og I tillegg en svært smart løsning og en fysisk linje er umulig.