Multitjenestenettverk til oppdrettsanlegg.

Hesbynett AS tilbyr multitjenestenettverk til oppdrettsanlegg over hele landet. Vi er en ledende bredbånds- og driftsleverandør for oppdrettsbransjen. Vi leverer bredbånd eller Lan til Lan via Fiber eller Lisensiert radio.

Vi tilbyr nettverks og sikkerhetsløsninger, nettverksdesing og full drift av IKT

Multitjenestenettverk for flåter og avdelinger

Vi leverer Wi-Fi på merd og fiber/radiolinje fra flåte til kontrollrom og båt. Det installeres også Aquacloud 2.0-støttet multitjenestenettverk for tredjepart som ønsker å få montert sine enheter på flåter eller merder. Dette er gunstig å ha oss som din driftsleverandør av Multitjenestenettverk for å kjøre trafikk fra flere utstyrsleverandører over felles LAN eller med eget VLAN og VPN.

Vi har lang erfaring med prosjekter der vi planlegger og bygger ut bredbånd og Multitjenestenettverk for mange anlegg samtidig.

Les mer om Aquacloud 2.0 her. (Ekstern side)

IOT brannmur og drift for produksjonsbedrifter

IOT enheter er sårbare og må derfor beskyttes godt.

Vi tilbyr dokumentasjon og overvåking av nettverket, slik at vi kan drifte og beskytte IOT enhetene fra ytre og indre trusler.

Vi tilbyr redundante løsningen med brukerstøtte og responstidsavtale slik at nettet alltid er operativt.

Multitjenesteskap

Hesbynett har multitjenesteskap med hurtig feste for merdstolpe, mast og plass for 3 part utstyr.

Dette er et skap i aluminium type PLIP, BxHxD=350x500x150 mm.

  • Mast til antenne
  • 4 stk låser i rustfri utførelse
  • Montasjeplate og skinner for diverse utstyr Isolert innvendig med 10 mm polycell
  • Utsparing i bunnen for Roxtec-ramme
  • Rør for antenne – montert på kassen.
  • Utsparing i side på monteringskanal og skapbunn for nippel til antenne
  • Utsparinger i monteringskanal for bolter til rørklemmer
  • Varmeelement 60 W – 230 V Termostat
  • Farge RAL 7032 kiselgrå
  • Multitjenestekabel med fiber, strøm, vann og oksygen

Nødstrøm og UPS

Eaton marine og offshore UPS
Strømbeskyttelsessystemer om bord for sikkerhet og virksomhet

Wifi roaming for båter

Vi tilbyr mulighet til wifi på båter som ligger ved oppdrettsflåten. Dette gir mulighet til bredbåndstilgang og tilgang til kamera på flåten. Båten kobles automatisk opp og kan og dele ut wifi til mobile enheter på båten og nærmeste merd. Systemet kan utvides slik at en kan ha tilgang på hver merd.

Wifi og Wifi-drift på merd

Se vår kampanje HER!

Hesbynett foretar en kartlegging av hastighet og dekning på stedet avdekker situasjonen og kommer med forslag til forbedringer.

Forbedringer kan være både tuning og forslag til utsyr som fungerer bedre.

Vi tilbyr rask og stabil wifi-dekning ved hjelp av flere løsninger.

Fiberkabling eller wifi: Vi anbefaler normalt at det legges en kablet forbindelse til et punkt i spredenettet, men på merd kan det være mye bevegelse, så wifi har sine fordeler med tanke på å unngå fysisk skade på infrastruktur. Vi kan sammen med kunde vurdere hva som er best egnet.

Wifi 5 AC fra Cambium/Ubiquiti/Microtik/Cisco Meraki: På en flåte med flere plastmerder anbefaler vi multitjenesteskap med egen ap og switch i hver merd. Det kan på skap og settes opp ap for å dele ut wifi til personell og IOT på båter og merd.

Punkt til punkt samband fra Cambium/Airfiber/Microtik: Radiolinje som er meget stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 500 Mbps til flåte fra land. Svært godt egnet til avdelingskontor. Godt egnet til backup linje, siden det ikke kan graves av sammen med fiberkabelen. Kan også leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Bred åpningsvinkel på antenne gjør det meget godt egnet til flåter som er i bevegelse.

Infrastruktur med Fiber/Nera/Ceragon: Punkt til punkt samband, radiolinje som er svært stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 1 Gbps fra knutepunkt til større flåter og fra knutepunkt til kontrollrom. Svært godt egnet til hovedlinje med ned mot 0.01 ms forsinkelse. Leveres med fiber eller lisensiert radio med dine egne frekvenser. Lisensiert radio kan leveres til flåter som ikke er for mye i bevegelse. Kan også monteres med gyro stabilisert antenne for å kompensere for store bevegelser.

Vi kan forlenge fibersignalet med kraftige paraboler for mange mil rekkevidde. Vi utfører planlegging, design, installasjon, drift og kundestøtte.