Multitjenestenettverk til oppdrettsanlegg og oppdrettsbåter.

Hesbynett AS tilbyr multitjenestenettverk til oppdrettsanlegg over hele landet. Vi er en ledende bredbånds- og driftsleverandør for oppdrettsbransjen. Vi leverer bredbånd eller Lan til Lan via Fiber eller Lisensiert radio.

Vi leverer Wi-Fi på merd og fiber/radiolinje fra flåte til kontrollrom og båt. Det installeres også multitjenestenettverk for tredjepart som ønsker å få montert sine enheter på flåter eller merder. Dette er gunstig å ha oss som din driftsleverandør av Multitjenestenettverk for å kjøre trafikk fra flere utstyrsleverandører over felles LAN eller med eget VLAN og VPN.

Vi har erfaring med prosjekter der vi kontakter flere kunder for å gjøre avtaler om å planlegge og bygge ut bredbånd og Multitjenestenettverk for mange anlegg samtidig.

Multitjenesteskap

Hesbynett har multitjenesteskap med hurtig feste for merdstolpe, mast og plass for 3 part utstyr.

Dette er et skap i aluminium type PLIP, BxHxD=350x500x150 mm.

  • Mast til antenne
  • 4 stk låser i rustfri utførelse
  • Montasjeplate og skinner for diverse utstyr Isolert innvendig med 10 mm polycell
  • Utsparing i bunnen for Roxtec-ramme
  • Rør for antenne – montert på kassen.
  • Utsparing i side på monteringskanal og skapbunn for nippel til antenne
  • Utsparinger i monteringskanal for bolter til rørklemmer
  • Varmeelement 60 W – 230 V Termostat
  • Farge RAL 7032 kiselgrå

Nødstrøm og UPS

Eaton marine og offshore UPS
Strømbeskyttelsessystemer om bord for sikkerhet og virksomhet

Wifi roaming for båter

Vi tilbyr mulighet til wifi på båter som ligger ved oppdrettsflåten. Dette gir mulighet til bredbåndstilgang og tilgang til kamera på flåten. Båten kobles automatisk opp og kan og dele ut wifi til mobile enheter på båten og nærmeste merd. Systemet kan utvides slik at en kan ha tilgang på hver merd.

Utbedring av WIFI

Hesbynett foretar en kartlegging av hastighet og dekning på stedet avdekker situasjonen, og kommer med forslag til forbedringer.

Vi tilbyr rask og stabil wifi dekning ved hjelp av flere løsninger.

Kabling og rekkeviddeforlenger: Vi anbefaler normalt at det legges en kablet forbindelse til en trådløs rekkevidde forlenger dersom signalet er svakt og ustabilt.

AC ap: I et større bygg med flere rom anbefaler vi egen ap i hvert rom eller i hvert område som er større enn 100 kvadratmeter. Vi tilbyr blant annet Ubiquiti, Cisco Meraki og Zyxel

ACMesh: Vi har gode løsninger som mesher opp mellom flere rekkevidde forlengere, slik at en ikke alltid trenger å legge kabel. Vi har og løsninger som er skybasert og selv reparerende, slik at vi lett og rimelig kan overvåke disse fra vårt kontor.

Airfiber/Radwind: Punkt til punkt samband, radiolinje som er meget stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 500 Mbps. Svært godt egnet til avdelingskontor. Godt egnet til backup linje, siden det ikke kan graves av sammen med fiberkabelen. Kan og leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Bred åpningsvinkel på antenne gjør det meget godt egnet til flåter som er i bevegelse.

Ceragon: Punkt til punkt samband, radiolinje som er svært stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 1 Gbps. Svært godt egnet til hovedlinje med ned mot 0.01 ms Latency. Leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Kan leveres til flåter som ikke er for mye i bevegelse. Kan monteres med gyro stabilisert antenne for å kompensere for store bevegelser.

Vi kan forlenge fibersignalet med kraftige paraboler for mange mil rekkevidde . Vi bruker et system for lett å kunne bytte eller oppgradere radio. Vi utfører planlegging, design, installasjon, drift og kundestøtte.

Presentasjon av radioer for å levere høyhastighets nettverk over store avstander.