Microsoft Defender for din bedrift

Sikkerhet bør alltid ha høyest prioritet i bedriften. Microsoft Defender er en cybersikkerhetsløsning som beskytter mot skadelig programvare, virus og andre trusler. Defender er utvikles spesielt for små og mellomstore bedrifter og egner seg godt til bedrifter opp til 300 ansatte. Kontakt oss for mer informasjon. Hesbynett hjelper deg i gang!

Microsoft Defender
Microsoft Defender

Mer enn et antivirusprogram

Dagens trusler og hackere blir vanskeligere og vanskeligere å gjennomskue. Derfor må også cybersikkerheten trappes opp. Microsoft Defender oppdager, identifiserer, beskytter og responderer på forsøk på angrep.

Microsoft Defender anses som en ny generasjon antivirus som kan oppdage og stanse uønsket aktivitet. Defender registrerer daglig bruk av systemet og sender varsel dersom unormal aktivitet oppdages. Dette skiller Microsoft Defender fra tradisjonelle antivisusprogram og ivaretar sikkerheten i høyere grad.

Vi hjelper deg å beskytte dine enheter, servere og informasjon og tilganger selskapet ditt sitter på.

Gratis etablering

Microsoft Defender er også tilgjengelig som en del av Microsoft 365 Business Premium for bedrifter som har det.

Hesbynett kan hjelpe dere med en totalløsning.

Vi tilbyr gratis etablering av Microsoft 365 for nye kunder.

Microsoft Defender
Microsoft Defender

Microsoftleverandør i Stavanger

Hesbynett holder til sentralt i Stavanger og kan om ønskelig bistå kunder i nærområdet med den fysiske installeringen. Noen syns dette er viktig ved valg av leverandør, men i dagens moderne verden er det like enkelt å hjelpe digitalt også. Vi kan styre dine systemer uavhengig av hvor du holder til å installere det, så ikke nøl med å kontakte oss. Det viktigeste er at du tar egen og bedriftens sikkerhet på alvor.

Vi hjelper deg å komme i gang med Microsoft Defender.