Vår historie

Hesbynett har i 25 år levert nettverkstjenester og bredbånd til bedrifter. Vi holder til i Stavanger, men bistår kunder i hele landet. I løpet av årene har tjenestene vi jobber med utviklet seg i takt med den digitale fremgangen i samfunnet. Vi er proaktive for å alltid kunne tilby kunder det nyeste og beste. Vi var blant de første som satset på Microsoft 365 skyløsninger. Dette er noe mange bedrifter i dag ikke kunne klart seg uten. Hesbynett er leverandør av blant annet fiber, skytjenester, IT-drift og -sikkerhet. Vi administrerer større bedrifters behov, inkludert regnskapsprogrammer, prosjektstyringsverktøy, logistikk, lønnsbehandling og IOT-enheter.

Full IKT leveranse til selskaper

Hesbynett tilbyr våre kunder et bredt spekter av ulike løsninger og skreddersyr et tilbud etter deres behov. Våre typiske kunder er bedrifter med 10-300 ansatte, samt borettslag og sameier. Bransjene vi har spesialisert oss innen er industri- og produksjonsbedrifter, oppdrett, fabrikker, næringsmiddelbedrifter, offshore og maritim sektor. Ta gjerne kontakt selv om du ikke faller inn under noen av de nevnte kategoriene. Innen oppdrettssektoren omfatter vårt tilbud multitjenestenettverk, kamerateknologi, service, drift og montering og drift av merd-WIFI. Bedriftskunder kan dra nytte av tjenester som fiber, skytjenester, nettverksdrift, IT-sikkerhet, IT-drift, Microsoft 365, WIFI-forbedringer, domeneregistrering og webhotell. Borettslag og sameier har tilgang til internettløsninger samt gruppeavtaler.

Kontakt oss
Tjenester til oppdrettsnæringen
Borettslag og sameier

Trygt på nett

IT-sikkerhet er vår førsteprioritet. Hesbynett tilbyr tjenester av høy kvalitet og har alltid sikkerhet i fokus. Våre kunder er viktige for oss og vi ønsker at dere skal ha en så problemfri hverdag som mulig, der alt fungerer som det skal. Vi jobber målrettet med å tilby våre kunder tjenester med sikkerhetsløsninger som kan redusere cyberangrep og sletting eller modifikasjon av data. Dette kan ha store konsekvenser og vi tilbyr de beste sikkerhetsløsningene til våre kunder slik at de kan føle seg trygge og ikke måtte oppleve å miste data eller bli utpresset for å få den tilbake, noe som dessverre er et voksende problem i den moderne verden.