Driftskonsulent

Vi ser etter en flink og omgjengelig IKT driftskonsulent

Arbeidssted
Hesbynett Stavanger
Stillingstittel
IKT-konsulent
Ansettelsesform
Fast
Vi søker etter en flink konsulent som kan ha ansvar for drift av kunders IKT-systemer, primært kontaktpunkt for tildelte kunder og mersalg. Teknisk støtte for selger I kundemøter. Ansvar for planlegging og gjennomføring av endringsprosjekter. Søknader vurderes fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Hesbynett er en leverandør av internett og IKT-tjenester med kontor i Stavanger. Vi stiller høye krav til oss selv, og for å møte kommende oppgaver ønsker vi å styrke staben med en IKT konsulent.

Siden 1995 har Hesbynett levert IKT-driftstjenester til bedrifter i hele landet. Hele veien har vi vært i tet med å introdusere nye og stadig bedre produkter. Derfor sier vi at vi er bredbånd spesialisten i Stavanger.

Som lokal nettleverandør får vi høre det om vi ikke gjør jobben vår. Derfor er god service sentralt i vårt arbeid. Skulle du ha behov for å kontakt oss i Hesbynett, så skal du alltid bli møtt av hyggelige, motiverte og kunnskapsrike medarbeidere. For å unngå snikksnakk er det alltid tekniske problemløsere som besvarer din henvendelse. Du sparer tid, vi sparer tid.

Det er også særdeles viktig for oss å være faglig dyktig slik at vi ligger helt i front med den siste teknologien. Derfor ansetter vi flinke folk – som er i stand til å lage smarte løsninger og levere knallgod service til våre kunder.

Vi har spesielt stort fokus på havbruk og oppdrettsanlegg. Vi leverer bredbånd og IKT. drift for disse.

Nettverk
Facebook LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
Badehusgata 37, 4014 Stavanger
Bransje
IT
Stillingsfunksjon
IT drift og vedlikehold / Drift/Operations

Søknad på epost til Stilling