Utbedring av WIFI

Hesbynett foretar en kartlegging av hastighet og dekning på stedet avdekker situasjonen, og kommer med forslag til forbedringer.

Vi tilbyr rask og stabil wifi dekning ved hjelp av flere løsninger.

Kabling og aksesspunkt: Vi anbefaler normalt at det legges en kablet forbindelse til et aksesspunkt dersom signalet er svakt og ustabilt.

Wifi som en tjeneste: Dersom vi tilbyr et aksesspunkt for ditt område, kan det svare det seg å få levert bredbånd og wifi som en tjeneste. Da lever vi det gjerne sammen med våre skytjenester.

AC ap: I et større bygg med flere rom anbefaler vi egen aksesspunkt i hvert rom eller i hvert område som er større enn 100 kvadratmeter. Vi tilbyr blant annet Cambium, Ubiquiti, Mikrotik, Cisco Meraki og Zyxel

ACMesh: Vi har gode løsninger som mesher opp mellom flere aksesspunkt, slik at en ikke alltid trenger å legge kabel. Vi har og løsninger som er skybasert og selv reparerende, slik at vi lett og rimelig kan overvåke disse fra vårt kontor.

Uliseniert 5,6,24 og 60 Ghz: Punkt til punkt samband, radiolinje som er meget stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 2500 Mbps. Svært godt egnet til avdelingskontor. Godt egnet til backup linje, siden det ikke kan graves av sammen med fiberkabelen. Kan og leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Bred åpningsvinkel på antenne gjør det meget godt egnet til flåter som er i bevegelse.

Lisensiert: Punkt til punkt samband, radiolinje som er svært stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 10 Gbps. Svært godt egnet til hovedlinje med ned mot 0.01 ms Latency. Leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Kan leveres til flåter som ikke er for mye i bevegelse. Kan og monteres med gyro og gps stabilisert antenne for å kompensere for store bevegelser.

Vi kan forlenge fibersignalet med kraftige paraboler for mange mil rekkevidde . Vi bruker et system for lett å kunne bytte eller oppgradere radio. Vi utfører planlegging, design, installasjon, drift og kundestøtte.

Presentasjon av radioer for å levere høyhastighets nettverk over store avstander.