It-sikkerhet Server rom

IT-sikkerhet er førsteprioritet

Hesbynett tilbyr total sikkerhetsdrift

Hos Hesbynett har vi kompetansen din bedrift trenger. Vi tilbyr totale sikkerhetspakker til hele bedrifter. Da sikrer vi alle nettverk og alt IOT-utstyr hos din bedrift. IOT-enheter er sårbare og må derfor beskyttes godt. Med en appbasert brannmur som oppdateres jevnlig, vil vi ha svært god kontroll på sikkerheten. Vi overvåker nettet nøye og foreslår segmentering for å beskytte hvert enkelt nettverkssegment bedre. Vi tilbyr dokumentasjon og overvåking av nettverket, slik at vi kan drifte og beskytte IOT-enhetene fra ytre og indre trusler. Vi tilbyr redundante løsninger med brukerstøtte og responstidsavtale slik at nettet alltid er operativt.

IT-sikkerhet | Sikkerhetsløsninger fra kompetanseleverandører

Alle våre små bedrifts løsninger inkluderer en brannmur fra Cisco Meraki Go eller Ubiquiti sin Unifi-serie, som gir svært gode mulighet for integrering mot trådløst nett internt. For større bedrifter bruker vi Cisco Meraki. Er du et industrielt selskap, anbefaler vi løsninger fra Palo Alto Networks.

it-sikkerhet Cisco_Meraki
it-sikkerhet

Øk din IT-sikkerhet

I disse dager er cyberangrep mer vanlig enn noen gang før. Samtidig lagrer flere bedrifter data på nettet bak dårlige passord. Ta din IT-sikkerhet på alvor og beskytt organisasjonen din mot potensielle trusler og datainnbrudd. Her er noen nyttige tips til hva du kan gjøre for å øke din bedrifts sikkerhet.

  • Bytt WiFi passord jevnlig, spesielt etter at ansatte forlater bedriften.
  • Begrens hvem som har tilgang til server-/datarom.
  • Aktiver tofaktor autorisering på alle personlige enheter.
  • Bruk Microsoft Defender aktivt sammen med Office 365 for å holde styr på trusler.
  • Ikke bruk tredjepartssystemer for fjernstyring av datamaskiner, da det ofte er disse som blir utnyttet av hackere.
  • Lag vanskelige passord, store og små bokstaver, minst rundt 15 tegn i passordet, unngå repeterende tall som 123.

Angrep har store konsekvenser

Cyberangrep kan ofte låse hele bedriftens data bak en kryptert mur som du ikke får åpnet. Hackerne kan da kreve løsepenger for å gi tilbake tilgangen, noe som kan ha alvorlige konsekvenser om hackerne har tilgang til finansiell informasjon. Risikoen for dette øker for hver dag man har usikre datasystemer. Det er heller ingen garantier at man får tilbake de tapte dataene etter at løsepenger er betalt. “Ransomware” er et stort problem i vår moderne verden og derfor er det viktig for oss å tilby de beste sikkerhetsløsningene. Ta kontakt med oss for å sikre din bedrifts informasjon.

Hva er VPN?

VPN er en kryptert forbindelse som betyr sikker linje og at man er beskyttet. Trafikk inn til bedriften er beskyttet og man er beskyttet mot hacking og andre digitale angrep.