Nettverksdrift

Vi tar oss av all IT

Det kan være overveldende å sette seg inn i diverse IT-løsninger hvis man ikke er så teknisk anlagt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg og din bedrift med alt av IT-utstyr, datarom, nettverk og så videre. Vi ser nøye på dine behov og anbefaler løsninger som er skreddersydd til deg. I tillegg kan vi stille opp for deg på samme måte som en intern IT-avdeling gjør, med vedlikehold, service og oppgraderinger der man trenger det.

nettverksdrift
nettverksdrift

Hesbynett tilbyr total nettverksdrift til bedrifter

  • Drift av datarom i kundens lokaler
  • Drift av ”datarom” plassert hos Hesbynett
  • Drift og overvåking av WiFi og kablet nettverk
  • Fjerndrift av nettverk for oppdrettsanlegg, produksjonsbedrifter m.m.
  • support- og servicedesk
  • Kabling og montering

Totalleverandør og service

Uansett hvilket firma du driver, kan vi tilby full drift av alt nettverks- og IT-utstyr for bedriften din. Vi bruker løsninger fra anerkjente leverandører og skreddersyr løsninger til din bedrifts behov. Hesbynett tilbyr også Microsoft 365-pakker til bedrifter som vi kan administrere for deg, dette inkluderer viktige tjenester som e-post, kalendere, kontoer til ansatte og full sikkerhet.

nettverksdrift

Kontakt oss for befaring og tilbud

Ta kontakt med oss i dag for å begynne prosessen med å skreddersy en nettverksløsning til din bedrift. Vi ser nøye på dine behov og fremtidige behov og kommer med anbefalinger basert på din bedrift. Vi står for levering, installasjon, support og vedlikehold til alt IT-utstyr som kommer fra oss om du ønsker det.