Tilbud til eksisterende domene kunder

For å gi deg den optimale løsningen, har vi har gjort en vurdering av infrastrukturen vår og ønsker å forsikre oss om at din tjeneste fortsetter å være sikker og effektiv. Derfor gjennomfører vi noen nødvendige oppgraderinger. Her er hva vi foreslår for å gi deg best mulig drift fremover:
Flytting til ny server
For å sikre bedre ytelse og fremtidig drift, vil vi flytte alle kundedomener fra vår nåværende Linux-server til en ny, moderne C-Panel-løsning. Denne flyttingen gjøres på grunn av eldre teknologi på den gamle serveren. Du trenger ikke å gjøre noe – vi tar oss av hele prosessen, og flyttingen vil ta omtrent 2 timer.
Sikkerhet med D-Marc
Samtidig anbefaler vi å aktivere D-Marc på domenene dine for å styrke sikkerheten ytterligere. Dette vil bidra til å beskytte domenene dine mot e-postsvindel og sikre at e-posten din når mottakerne på en trygg måte. Dette arbeidet tar også rundt 2 timer, men hvis du velger dette, vil det inkluderes i samme tid som domeneflyttingen. Månedsprisen for D-Marc er kun 295,- pr domene eks. mva.
Microsoft lisenser:
Microsoft 365 Business Standard
Denne lisensen gir deg en komplett løsning for e-post, dokumentbehandling, og samarbeid på tvers av enheter. Kostnaden er 137,- per bruker per måned, med binding på 12 måneder.
Microsoft 365 Business Premium (anbefalt)
Denne lisensen gir deg en komplett løsning for e-post, dokumentbehandling, og samarbeid på tvers av enheter. Denne lisensen har en forbedret beskyttelse mot cybertrusler, og phishing-angrep + virusbeskyttelse. Pris er kr 241,- pr bruker pr måned, med binding på 12 måneder.
Hva trenger du å gjøre? Du trenger egentlig ikke gjøre noe – vi håndterer alt det tekniske. Alt vi trenger er din bekreftelse på at vi kan sette i gang. Hvis du har spørsmål, eller ønsker en prat om fordelene med D-Marc eller Microsoft 365, er vi selvfølgelig her for å hjelpe.