Utbedring av WIFI til et multitjenestenettverk

Hesbynett foretar en kartlegging av hastighet og dekning på stedet, avdekker situasjonen og kommer med forslag til forbedringer.

Vi tilbyr rask og stabil wifi-dekning ved hjelp av flere løsninger:

Kabling og rekkeviddeforlenger: Vi anbefaler normalt at det legges en kablet forbindelse til en trådløs rekkeviddeforlenger dersom signalet er svakt og ustabilt.

AC ap: I et større bygg med flere rom som en stor oppdrettsflåte anbefaler vi egen ap i hvert rom eller i hvert område som er større enn 100 kvadratmeter. Vi tilbyr blant annet Ubiquiti, Cisco Meraki og Zyxel

ACMesh: Vi har gode løsninger som mesher opp mellom flere rekkevidde forlengere, slik at en ikke alltid trenger å legge kabel. Vi har også løsninger som er skybasert og selv reparerende, slik at vi lett og rimelig kan overvåke disse fra vårt kontor.

Punkt til punkt samband: Radiolinje som er meget stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 500 Mbps. Den er svært godt egnet til avdelingskontor og ut til oppdrettsflåte. Den er også godt egnet til backup linje, siden det ikke kan graves av sammen med fiberkabelen. Kan også leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Bred åpningsvinkel på antenne gjør det meget godt egnet til flåter som er i bevegelse.

Radiolinje: Punkt til punkt samband, radiolinje som er svært stabil og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse opp til 1 Gbps. Den er også svært godt egnet til hovedlinje eller til oppdrettsflåte med ned mot 0.01 ms Latency. Leveres lisensiert med dine egne frekvenser. Kan leveres til flåter som ikke er for mye i bevegelse. Kan monteres med gyro stabilisert antenne for å kompensere for store bevegelser.

Vi kan forlenge fibersignalet med kraftige paraboler for mange mils rekkevidde. Vi bruker et system for lett å kunne bytte eller oppgradere radio. Vi utfører planlegging, design, installasjon, drift og kundestøtte.

Presentasjon av radioer for å levere høyhastighetsnettverk over store avstander.

 

Nødstrøm og UPS

Eaton marine og offshore UPS
Strømbeskyttelsessystemer om bord for sikkerhet og virksomhet

Wifi roaming for båter

Vi tilbyr mulighet til wifi på båter som ligger ved oppdrettsflåten. Dette gir mulighet til bredbåndstilgang og tilgang til kamera på flåten. Båten kobles automatisk opp og kan og dele ut wifi til mobile enheter på båten og nærmeste merd. Systemet kan utvides slik at en kan ha tilgang på hver merd.